Persoonlijke informatie

Als sportgezondheid en management student heb ik veel interesses. Mijn voornaamste hobby’s zijn voetbal, werk, vrienden en fitness. Ik voetbal al 15 jaar bij vv svbo en heb een uitstapje gehad naar vv drenthina. Van heel erg prestatiegericht niveau (1e klasse zondag) voetbal ik inmiddels prestatiegericht niveau (4e klasse zaterdag). Dit omdat ik op deze manier meer tijd heb voor mijn studie en niet meer drie keer in de week terug naar Emmen kan.

Ik werk al 7 jaar in de horeca. Ik heb  5 jaar in de bediening gewerkt tijdens bruiloften in het Veenpark. Inmiddels ben ik werkzaam als bedrijfsleider bij een restaurant. Dit restaurant heet Holtn kloas. Ik werk hier 32 uur in de week ongeveer. Ik ben hier tijdens de opening begonnen te werken en ben echt in het bedrijf gegroeid. 25 juni 2016 hebben we het eerste jaar er alweer op zitten.

Omgaan met mijn vrienden heb ik heel hoog staan. Ik ben een gezelligheidsmens en vind het heel leuk om gezellig met vrienden op stap te gaan of een festival of concert te bezoeken.

Ik fitness nu ongeveer een jaar of 5 waarbij ik vaak zomers heel serieus fitness. Dit omdat het dan natuurlijk zomerstop is en de conditie op peil moet worden gehouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *